CreatIn Design | Kantoorinrichting
15690
page-template-default,page,page-id-15690,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
bid_i banner

Interieur is een manier van communicatie.

Uw interieur is eigenlijk uw levende huisstijl. Het moet de identiteit van uw organisatie uitstralen. Het kan uw eigen huisstijl ondersteunen, voelbaar en tastbaar maken.

Daarnaast heeft de juiste inrichting talloze positieve effecten op uw organisatie. De juiste inrichting kan ook mogelijkheden scheppen of een gewenste manier van werken stimuleren. Als u graag wilt dat medewerkers met elkaar overleggen, dan kan je daar bij de inrichting van werkruimtes rekening mee houden. Als de werkomgeving schoon verzorgd en op de juiste manier sfeervol is, dan nodigt dit mensen onbewust uit tot de gewenste werkhouding. Dit is vervolgens van invloed op de sfeer en uiteraard op de resultaten.

Interieur heeft de rol om de identiteit en het imago van de organisatie te versterken en daardoor meer binding creëren met de medewerkers. Ook het toepassen van planten heeft een positief effect op het gevoel en welzijn van de medewerkers. Reden genoeg dus om uw eigen inrichting eens goed onder de loep te nemen.

Klopt het met uw visie? Past het bij uw huisstijl?

Zo niet, reden genoeg om een vrijblijvende afspraak in te plannen.