CreatIn Design | Hotels / Restaurants
15693
page-template-default,page,page-id-15693,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
header-zuiver-2

Interieur is een manier van communicatie.

Voor hotels en restaurants is het extra belangrijk om met het interieur klanten en publiek aan te trekken. Het interieur is van grote invloed op het succes van je onderneming. Het bepaald voor een groot deel de sfeer en het moet klanten uitnodigen om naar binnen te stappen. Ondernemers die extra aandacht besteden aan het uiterlijk en inrichting van de onderneming zijn over het algemeen succesvoller dan ondernemers die zich meer richten op de kwaliteit van de producten. Kwaliteit is heel belangrijk, maar de klanten moeten eerst naar binnen willen voor ze van de kwaliteit kunnen genieten.

In hotels en restaurants moet het interieur luxe uitzien en een zekere romantiek uitstralen. Daarnaast is een zakelijke uitstraling ook belangrijk, gezien veel vergaderingen of besprekingen in een restaurant plaats vinden. Zitcomfort is natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van een goed interieur. Met uw inrichting kunt u er ook voor zorgen dat u specifiek uw doelgroep aanspreekt. Donkere kleuren spreken ouderen vaak  aan, terwijl felle kleuren voornamelijk jeugd naar binnen lokt. Het is daarom ook heel belangrijk om met uw doelgroep rekening te houden bij de inrichting. Dat heeft een grote invloed op het aantal klanten en uw omzet. Is uw restaurant of hotel toe aan een make over?!  Of start u binnenkort met  een nieuw horeca onderneming?

Het is zeer de moeite waard om een professioneel interieur ontwerp te laten maken om uw onderneming een succes te laten worden! Neem gerust contact op voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek.